EL - Obradović ''osvetio'' Zvezdu u Istanbulu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.01.2015.
20:46
Izvor: Sportske.net

Posle trijumfa u Beogradu protiv Crvene zvezde, turski Galatasaraj večeras kiksnuo na svom parketu protiv berlinske Albe, našeg trenera Saše Obradovića.

beko-bbl.de/de/
beko-bbl.de/de/

Povezane vesti

Košarkaši Albe iz Berlina večeras su se vratili u trku za plasman među osam najboljih ekipa u Evropi, pošto su kao gosti savladali Galatasaraj u Istanbulu, rezultatom 75-65!

Ovo je bila prva utakmica četvrtog kola Grupe E, u kojoj se takmiči i Crvena zvezda Telekom, a Alba je ostvarila svoj drugi trrijumf u Top 16 fazi takmičenja.

U najvećem delu meča, gledali smo neizvestan duel. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, a domaći su najveću prednost imali sredinom druge deonice, kada su poveli sa 28-20.

Ipak, tim Saše Obradovića je brzo uhvatio priključak, tokom drugog poluvremena smo gledali ''rezultatsku klackalicu'', sve do sredine poslednje četvrtine, kada su gosti serijom trojki uspeli da se rezultatski ''odlepe'' i na kraju slave i ubedljiv trijumf.

Albu su do pobede predvodili Reding sa 16 i Marko Banić sa 12 poena, a Aleks King je upisao 11. U Galatasaraju najbolji je bio srpski tandem - Zoran Erceg je meč završio sa 19 poena, a Vladimir Micov sa 15.

Posle ovakvog epiloga i Alba i Galatasaraj imaju polovičan učinak posle četiri odigrane utakmice - po dve pobede i dva poraza.










Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke