EL - Prvi poraz Olija, Spanulis pomera granice

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.11.2014.
23:52
Izvor: Beta

Košarkaši Olimpijakosa doživeli su prvo poraz u novoj evroligaškoj sezoni ali je Vasilis Spanulis na gostovanju Laboral Kući uspeo da uđe u istoriju elitnog takmičenja.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Laboral Kuće pobedi su večeras na svom terenu Olimpijakos sa 89:70 u Sedmom kolu Grupe D Evrolige.

Laboral je tako upisao treću pobedu, a najzaslužniji za trijumf španske ekipe bili su Tomas Ertel koji je postigao 18 poena i bivši košarkaš Partizana Davis Bertans koji je dodao 17.

Olimpijakosu je ovo prvi poraz u ovogodišnjem izdanju Evrolige, a najbolji na terenu bio je Vasilis Spanulis sa 27 poena.

Grčki košarkaš tako je ušao u probrano društvo, pošto je postao tek četvrti igrač kojem je pošlo za rukom da premaši brojku od preko 2.500 postignutih poena u Evroligi!

Crvena zvezda je ranije danas, u Grupi D, savladala Neptunas sa 79:62. U poslednjem meču Sedmog kola Grupe D sutra igraju Valensija i Galatasaraj.

Alba je u drugom meču Grupe B pobedila Unikahu sa 79:78 a CSKA je slavio na gostovanju Makabiju ranije tokom večeri.

CSKA je prvi na tabeli Grupe B sa svih sedam pobeda, Unikaha i Makabi imaju skor od četiri pobede i tri poraza, dok Alba ima tri trijumfa i četiri poraza.

U poslednjem meču Sedmog kola u Grupi B sutra se sastaju Cedevita i Limož.

Najveće iznenađenje večeri priredili su košarkaši Uniksa koji su u Madridu savladali ekipu Reala sa 85:75 u sedmom kolu Grupe A.

Najefikasniji u ekipi Uniksa bili su Dor Fišer sa 25 poena i Kurtis Džerels sa 23, dok je u redovima Reala najbolji bio Serhio Rodriges sa 12 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke