EL - Real se vratio iz "mrtvih" i savladao Nemce

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.12.2015.
22:43
Izvor: Sportske.net

Real Madrid igra veoma slabo ove sezone, a danas su umalo zabeležili još jedan težak poraz. Ipak, upisali su pobedu protiv Broze Basketa - 82:79.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Gosti su u Madridu vodili sve do poslednje četvrtine kada su izabranici Pabla Lasa pokazali kvalitet i krenuli u kontraofanzivu.

Real Madrid je slabo otvorio meč, gosti su veoma brzo poveli sa +9 (4:13), da bi Real spustili na samo 13 poena u ovoj deonici.

Broze, ekipa koja je skidala skalp velikim ekipama ove sezone, nastavila je u istom ritmu i u drugoj četvrtini kada su stigli i do najveće prednosti od +14 u nekoliko navrata (poslednji put 26:40), ali od tada kreće njihov nagli pad.

Poluvreme je završeno rezultatom 30:40, a u trećoj deonici su zahvaljujući Rodrigezu, Ajonu i Tejloru uspeli da sustignu goste na samo jedan poen prednosti.

Početkom poslednje četvrtine su i poveli sa 63:62, a prednost su nekako uspeli da održe do samog kraja.

Serhio Rodrigez je pogodio ključnu trojku za 80:77 na 42 sekunde do kraja, ispostavilo se da nakon toga gosti nisu uspeli da se vrate u život.

Rodrigez je bio sjajan, imao je 22 poena uz 8 asistencija, Kerol je sakupio 13 poena. Na suprotnoj strani najefikasniji Vonamejker sa 17 poena, ali je sakupio i 5 izgubljenih lopti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Thursday, 31.12.2015
00:25

ove godine izgleda nista ne moze lagano...i fudbaleri i kosarkasi kidaju zivce...valjda ce u 2016-oj biti bolje....