EP (U20) - Srbija igra za prvo mesto u grupi (19.15)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.07.2014.
13:50
Izvor: Sportske.net

Nakon večerašnjeg okršaja mladih reprezentacija Srbije i Nemačke dobićemo odogovor na pitanje sa koje pozicije "Orlići" ulaze u drugu fazu EP i koliko bodova nose sa sobom.

fibaeurope.com
fibaeurope.com

Povezane vesti

Prva faza Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije koje se ove godine održava u Grčkoj, na ostrvu Krit, za selekciju Srbije završava se večerašnjom utakmicom sa vršnjacima iz Nemačke.

Sa tri vezane pobede u prva tri kola Srbija je već obezbedila plasman u drugu fazu takmičenja ali će u direktnom duelu sa "Pancerima" odlučivati o tome ko će sa prvog mesta i sa maksimalna četiri boda u drugi krug.

Izabranici selektora Dejana Mijatovića imaju odličnu priliku da večerašnjom pobedom sa prve pozicije i četiri boda krenu u drugu fazu takmičenja koju će nastaviti u grupi "E".

Novoformirana grupa "E" biće sastavljena od šest reprezentacija, po tri prvoplasirane iz grupe "A" i "B".

Svoje mesto u toj grupi već su kaparisali Litvanija, Srbija i Nemačka a valja očekivati i domaćina u društvu tri pobrojane selekcije.

Konačan sastav grupe "E" biće poznat nakon raspleta u grupama "A" i "B" a za "Orliće" će biti jako važno da u drugi krug prenesu četiri boda jer ih potom očekuju dueli sa selekcijama iz grupe "A" koji neće biti nimalo laki pa je svaka "zaliha" dobro došla.

Mesto u četvrtfinalu obezbediće po četiri reprezentacije iz dve novoformirane grupe ali za sada ne treba ići tako daleko jer je večerašnja utakmica koja počinje od 19 časova i 15 minuta trenutno najvažnija za reprezentaciju Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke