Erceg: "Pobeda uz zadovoljavajuću razliku"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.01.2015.
23:45
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Zoran Erceg izjavio je da je njegova ekipa ostvarila značajnu pobedu u Beogradu kao i da je razlika kojom je dobijena Zvezda jednako bitna kao sam trijumf.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Košarkaši Galatasaraja savladali su Crvenu zvezdu Telekom u okviru 3. kola TOP 16 faze Evrolige i tako stigli do prvog "brejk" u nastavku takmičenja.

Ekipa Ergina Atamana slavila je rezultatom 74:65 a srpski internacionalac iz redova Galatasaraja Zoran Erceg ocenio je večerašnji trijumf kao jako značajan.

"Bilo je jako neizvesno i naporno toko svih 40 minuta. Utakmica je bila na mali broj poena a naknadno ćemo analizirati da li je razlog tome dobra odbrana ili loši napadi" rekao je Erceg.

Jedan od najboljih košarkaša Galatasaraja u tekućoj sezoni nije imao svoje veče pošto je postigao samo 4 poena za 38 minuta igre.

"Važno je da smo imali kontrolu tokom čitavog meča. Pobeda sa 9 poena razlike je takođe značajna. Čestitao bih Zvezdi i poželeo joj sreću u nastavku takmičenja" poručio je Erceg.

Galatasaraj nakon večerašnje pobede zauzima četvrtu poziciju na tabeli grupe "E" sa skorom 2-1 a narednu utakmicu turski sastav igra na domaćem terenu protiv Albe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke