Favoriti na skeneru Saleta Đorđevića, ovako je komentarisao Litvance, Amere, Francuze, Špance, Argentince...

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.09.2019.
21:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Đorđević govorio malo i o ekipama koje nisu sa nama u grupi.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Selektor Srbije je u razgovoru sa novinarima "Novosti" govorio i o ostalim reprezentacijama.

"Španija pokazuje određenu snagu kao i uvek, Litvanija je fizički fantastično spremna, što smo i znali. Francuska je ostvarila veliku pobedu protiv Nemačke, Kina je izgubila od Poljske u jednoj ludačkoj utakmici. Poljaci su odigrali dva odlična meča, dugo su sa trenerom Tejlorom i konačno se prepoznaje njegov rad. Ako se sećate, i na Evropskom prvenstvu su na početku bili u sjajnoj formi", rekao je selektor.

Nije zaboravio na Argentinu.

"Argentina ima dva vrsna plejmejkera, uz Skolu i sve njihove atlete, igra jednu fantastičnu takmičarsku košarku, sa navijačima koji su možda uvek najbolji. Donose fenomenalan kolorit", rekao je Đorđević.

Aleksandar Đorđević je istakao i reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država kojoj je veoma teško da se prilagodi nešto drugačijim pravilima košarke.

"Videli smo kako je Amerika igrala protiv Češke, koja je imala čak i hrabrost u nekim takmičarskim stvarima. Rekao mi je asistent Darko Rajaković da je Kemba Voker rekao da je mnogo teže igrati ovu košarku. Svi su shvatili da je ovo veoma visok kvalitet i da ima fantastičnih reprezentacija. Biće veoma lepo..."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke