Feldinova lekcija!

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.12.2017.
21:29
Izvor: Sportske.net

Neverovatno izdanje košarkaša iz Dominikanske republike u duelu sa Anadolu Efesom.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Zvezda je u okviru 11. kola Evrolige dočekala Efes u dobrom raspoloženju, a nakon duela raspoloženje u taboru srpskog šampiona nesumnjivo je još i bolje.

Efes je kući ispraćen sa 100 poena, blistali su Alimpijevićevi puleni na oba kraja terena, a posebno se istakao jedan čovek.

Džejms Feldin je odigrao utakmicu sezone, prema zvaničnim podacima i svoju najbolju utakmicu u evroligaškoj karijeri. Upisao je najveći indeks u dosadašnjoj karijeri u EL (32, veći indeks u 11. kolu ima samo Šved), kao i najveći broj poena (29) i najveći broj ukradenih lopti (4).

Bio je nerešiva enigma za odbranu Perasovićeve ekipe, ne može se reći da ga je samo hteo šut, jednostavno je briljantno čitao odbranu protivnika, uništavao ih je prodorima, a naravno pogađao je i šuteve za tri poena (4/7), neretko i iz pozicija koje je sam iskreirao.

Na sve to odigrao je i fantastičnu odbranu, što govori i podatak da je imao četiri ukradene lopte.

U prilogu pogledajte i jednu od te četiri krađe, koju je na fantastičan način pretvorio u poene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Friday, 08.12.2017
23:30

Mislim da u njegovoj karijeri evroligaskog igraca nije odigrao bolju utakmicu. Da jeste ne bi sada bio u Zvezdi. I jos jednom: svaka cast Alimpijevicu, briljantno vodjenje tima.