Fener bez trofeja - Bogdan promašio trojku za pobedu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.10.2014.
21:08
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Fenerbahčea ostali su bez trofeja u turskom Superkupu pošto su večeras poraženi od strane Pinar Karšijake, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović promašio je poslednji šut za tri poena.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Šampion Turske oprostio se večeras od trofeja u Superkupu koji je branio u duelu sa Pinar Karšijakom.

Izabranici Željka Obradovića poraženi su rezultatom 75:77 (20:23, 21:17, 25:18, 9:19) a letošnje pojačanje Fenerbahčea Bogdan Bogdanović nije uspeo da donese trijumf svom timu pošto je promašio poslednji šut za tri poena.

Branilac trofeja u Superkupu preuzeo je kontrolu nad utakmicom do poluvremena a kada je pred početak četvrte četvrtine stekao prednost od 8 poena činilo se da će Obradovićevi puleni uspeti da odbrane trofej osvojen prošle godine.

Usledio je pad u igri Fenerbahčea, košarkaši Pinar Karšijake čekali su priliku za preokret i dočekali je dva minuta pre kraja nakon trojke Džona Diblera.

Ušlo se u penal završnicu u kojoj su nešto mirniju ruku imali košarkaši Karšijake a pet sekundi pre kraja, nakon pogotka Roberta Lija Diksona sa penala, Bogdan Bogdanović je preuzeo odgovornost i imao poslednji šut za pobedu Fenerbahčea.

Pri rezultatu 75:77 reprezentativac Srbije nije pogodio za tri pa je rezultat ostao na snazi a trofej prešao u vlasništvo Pinar Karšijake.

Nemanja Bjelica postigao je večeras samo tri poena i ostvario 5 skokova, Bogdan Bogdanović je bio nešto bolji sa 5 poena i 5 skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke