FIBA napada, ovo je njihova strategija ka pobedi nad Evroligom i obuhvata srpskog velikana!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.05.2020.
22:09
Izvor: Sportske.net

FIBA želi nadmoć u Evropi nad Evroligom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Rat Evrolige i njenih takmičenja protiv FIBA i dalje traje.

Košarkaška Evropa je podeljena, postoje klubovi koji igraju takmičenja pod okriljem Evrolige i klubovi koji igraju FIBA Ligu šampiona.

Za sada je Evroliga u dobitnoj poziciji, ali FIBA ne odustaje. Nakon Darušafake koja je pristala sledeće sezone da igra Ligu šampiona, na taj korak bi mogla da se odluči i ekipa Galatasaraja.

Strategija FIBA jeste da pridobije ekipe iz Turske, ponuđen je dugogodišnji ugovor velikanu iz Istanbula u nadi da će prihvatiti.

Neće to biti sve, FIBA ima ozbiljan plan da osvoji pojedine klubove koji imaju visoke ambicije, ali istini za volju, teško je očekivati da u skorije vreme bude nadmoćnija u Evropi od profitne organizacije kakva je Evroliga.

Skaut hrvatskog nacionalnog tima Vedran Modrić obaveštava svoje pratioce na Tviteru da se FIBA neće zaustaviti na Galati, već da će kontaktirati i tri tima iz ABA lige, a to su Budućnost, Cedevita Olimpija i - Partizan.

Partizan traži put do Evrolige preko Evrokupa, pa i preko ABA lige, a svi čekamo taj famozni 24. maj kada ćemo dobiti mnogo odgovora...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 19.05.2020
22:26

Izjasnicemo se na kraju, uopste nema potrebe da igde zurimo, budimo kao zemlja Viljema Tela.