FIBA uporno tera po svom u ''Areni'', srpske muke sa zastavama!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.07.2016.
20:44
Izvor: Sportske.net

Dok odbrojavamo minute do početka finalne utakmice na olimpijskom kvalifikacionom turniru, između Srbije i Portorika, pažnju ponovo privlače stroga pravila FIBA u vezi sa navijačkim transparentima.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Pisali smo već na tu temu, povodom sinoćnjeg uklanjanja srpske trobojke sa natpisom ''Sveti Stefan'', tokom utakmice između Srbije i Češke, a zbog toga što je prekrivala logo takmičenja.

Opširnije o tome čitajte OVDE, a očigledno je da FIBA i večeras pred finale između Srbije i Portorika ne odustaje od svojih principa.

Srpski navijači pokušali su da ''doskoče strogim pravilima'', pa su veliku zastavu sa natpisom ''Konjarnik'' postavili uz sam teren, ali ni tu nije moglo, pa je i ona naknadno skinuta.

Isto su prošli i navijači iz Danilovgrada, koji su pokušali da postave svoju zastavu ispred lože. I ona je kasnije sklonjena...

Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević


danilovgrad


Na kraju, pred početak meča, nekako je nađeno rešenje, i ''Konjarnik'' i ''Danilovgrad'' su našli svoja mesta iza koša, a ispod lože. Tu su i Banjalučani sa svojom zastavom...

Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević

banjaluka

zastave

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke