Gde će sjajni "Ćaćo"? Ima samo jednu stvar na umu

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.04.2020.
09:15
Izvor: Sportske.net

Španac je minulog leta potpisao za Olimpiju Milano.

EPA-EFE/Miguel Angel Polo
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Povezane vesti

Serhio Rodrigez ima iza sebe impresivnu karijeru, igrao je tri godine za Portland u NBA, kratko je nosio i dresove Sakramenta i Njujork Niksa, pre nego što se 2010. godine vratio u Španiju i poneo dres madridskog Reala, sa kojim pet godina kasnije osvaja i Evroligu.

Vratio se u NBA leta 2016. godine i potpisao za Filadelfiju, odigrao je sasvim solidnu sezonu u dresu 76ersa, bio među najboljim asistentima lige.

Ipak, nakon samo jedne sezone vratio se u Evropu, zahvaljujući želji Miloša Teodosića da napusti moskovski CSKA i okuša se u NBA, dobio je veliki ugovor od "Armejaca", koji nije mogao da odbije.

Nakon dve godine u Moskvi i još jedne titule u Evroligi, minulog leta potpisuje za Olimpiju Milano, u koju stiže na poziv Etorea Mesine.

Na 20 mečeva ove sezone je u proseku postizao 13 poena uz 5,4 asistencije po nastupu u dresu "Manekena", a kako je i sam izjavio, ne namerava da napušta klub sa kojim ima važeći ugovor još dve godine.

"Ne razmišljam ni o čemu drugo osim o ostajanju u Milanu. Imam još dve godine ugovora, mislim da tim, klub i grad imaju ogroman potencijal. Veoma sam srećan. Ništa drugo mi nije na umu", izjavio je popularni "Ćaćo".

Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke