Gde ste sada ''hejteri''? Poruke od pre 20 dana su glavna motivacija večeras!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.09.2017.
19:10
Izvor: Sportske.net

Svetu se nikad ne može ugoditi, pogotovo ako su u pitanju neki poznavaoci sporta koji sebi daju za pravo da kritikuju, pa čak i omalovažavaju one koji su nam doneli toliko radosti svih ovih godina.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Bez obzira na sve osvojene trofeje i medalje, bez obzira na odlične rezultate u prethodne dve godine na Svetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama, uvek će biti onih koji sumnjaju u mogućnosti naših 'Orlova'.

Ali, najlepše od svega dolazi u završnicama velikih takmičenja, kada ''hejteri'' utihnu, a do punog izražaja dođe kvalitet našeg nacionalnog tima.

Takvo je ovo veče, dok sa uživanjem čekamo finale Evropskog prvenstva, između Srbije i Slovenije, presrećni posle svega što su prikazali naši reprezentativci.

Prilika je, zato, i da se podsetimo onih omalovažavajućih komentara na njihov račun tokom ovog šampionata i da se zapitamo koliko pobeda još treba, pa da se naši košarkaški poznavaoci konačno opuste i počnu da uživaju u igrama Saletovih ''Orlova''.

Jer, ''sve je to normalno''. Tome nas je Muta odavno naučio....

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gosfkcz
Sunday, 17.09.2017
19:46

Evo me. I dalje tvrdim da je sramota sto je bircevic medju 12 i sto je macvan kapiten.

avatar
Bat
Sunday, 17.09.2017
20:00

nisam navijac ni zvezde ni partizana..bircevic naravno nije za 12 ali nije ni lazic kojeg ne pominjes jer navijas za zvezdu..nisu se nesto pokazali i stimac i milosavljevic ali sta je tu je..takva je ekipa..ostavi se navijacke podeljenosti makar kada igra repka..ali eto u ekipi su zbog povreda nekih drugih igraca i ne treba ih pljuvati..ne znam u cemu je problem sa macvanom lik uz bogdana,bobija i jovica daje najvise ekipi

avatar
gosfkcz
Monday, 18.09.2017
17:54

Lupetas jer nisi citao moje komentare. Micica sam najvise prozivao iako je bio u Zvezdi, Lazic je za reprezentaciju ali ne moze da pokaze to ako ga ne pustas u igru, Guduric je bio slab isto i Stimac. Moje navijacka opredeljenost nema veze sa tim sto Bircevic nije ni medju 50 najboljih srpskih kosarkasa i sto nizak covek kao sto je macvan ne moze da bude kapiten, zato i nismo osvojili, ne moze on da digne pehar.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 17.09.2017
19:16

Da bilo je raznih hejtova , istina je da smo i u ovom sastavu prejaki al i da odavno nije bilo prvenstvo slabijeg kvaliteta , jedino su Slovenci premocni i kompletni uz Letonce i mozda Ruse , ostali su svi kuburili sa povredama i otkazima

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 17.09.2017
19:14

Sto su se sakrila imena i prezimena? Daj da vidimo te face.