Gordon pred Majami: "Nismo se zavalili i digli noge u vazduh"

Autor: Sportske Net
sreda 31.05.2023.
09:46
Izvor: Sportske.net

Još nepuna dva dana.

screenshot
screenshot

Povezane vesti

Krilni košarkaš Denver Nagetsa Aron Gordon govorio je o predstojećem velikom finalu sa Majamijem.

"Igraju neustrašivo, igraju disciplinovano, dobro su trenirani i imaju neke momke koji su bili tu i ranije i imaju neke momke koji imaju iskustva, tako da... Ne gledamo poziciju na tabeli i priču o tome. Oni znaju da igraju i mi to poštujemo", rekao je Gordon. 

Burna serije finala Istoka je iza ekipa Majamije, posle sedam utakmica sa Bostonom, dok Nagetsi odmaraju od 23. maja kada su "počistili" Lejkerse u finalu Zapada.

"Radili smo, nije da smo se zavalili i digli noge i ruke u vazduh. Bili smo zaključani u teretani radeći marljivo. Tako da se osećamo kao da smo u dobrom stanju, dobro smo izbalansirali odmor. Srećan sam što imamo prednost domaćeg terena".

Denver je dominantno osvojio Zapad, ušao je u plej-of kao prvi tim konfernecije, a onda izgubio samo tri utakmice u duelima sa Timbervulvsima (4-1), Sansima (4-2) i Lejkersima (4-0),

,,Cele godine sam govorio momcima da ne žele lak put. Ne želimo ništa lako. Želimo da budemo sjajni, a Majami je najbolji tim Istoka i to je ono što želimo", istakao je Gordon. 

Majami je u plej-of ušao preko dva meča u plej-inu, a onda izbacio najbolji tim cele lige u regularnom delu sezone Milvoki, potom Nikse i na kraju Seltikse.

Finale NBA lige počinje u noći između četvrtka i petka od 2.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke