Grifin: "Miloša je nemoguće zameniti"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.10.2017.
15:36
Izvor: Sportske.net

Saigrači Miloša Teodosića, Blejk Grifin i Patrik Beverli, složili su se u oceni da je povreda srpskog internacionalca veliki gubitak za ekipu.

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Krilni centar Los Anđeles Klipersa Blejk Grifin priznao je da će se odsustvo Miloša Teodosića osetiti u igri njegovog tima.

"Razgovarao sam sa njim u subotu uveče i videli smo se u nedelju. Biće on dobro. Kada su ovakve povrede u pitanju čini se da svi stojimo ispod velikog brda koje nas zaklanja. Nekada može da osnaži čoveka, da ga natera da nauči nešto novo o sebi i na drugačiji način povede računa o svom telu. Koliko god da je teško, neophodno je naći pozitivne stvari iz ovakvih iskustava", počeo je Grifin.

Miloš Teodosić povredio je levo stopalo na meču sa Finiks Sansima, a naknadnim pregledima utvrđeno je da ga čeka duža pauza i da je možda završio sa košarkom za ovu godinu.

"Svi ćemo morati da podelimo teret. Nemoguće je zameniti Miloša, način na koji igra i kako asistira, njegovu viziju. Moraćemo da se snađemo nekako", dodao je Grifin.

Poruku podrške za Miloša Teodosića poslao je i Patrik Beverli koji se potpuno slaže sa Grifinom.

"Čoveče... Biće jako teško. Sada će svako od nas morati da traži taj ekstra pas koji će nedostajati. Nema tu tajni, Miloš je najbolji plejmejker kojeg imamo u timu. Uživam da igram sa njim i teško je podneti to što smo ga izgubili. Znam koliko je naporno radio i želeo da se dokaže na ovom nivou. Ja mu kao prijatelj od srca želim da uspe", dodao je Beverli.

Košarkaši LA Klipersa potom su se složili u tome da nema razloga za jadikovanje i da će kao tim morati da nadoknade Teodosićevo odsustvo pogotovu u prvih deset dana tokom kojih ih očekuje pet utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GrobaroooS
Tuesday, 24.10.2017
15:52

Ovaj Beverli prica kao da je umro jbt...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 24.10.2017
23:00

Prica tako jer mu zna kvalitete bolje od bilo koga u americi ali i zbog toga sto su prijatelji..