''Grobari'', imate pozdrave i od Žoa i od Lea!

Autor: Beta Beta
petak 20.02.2015.
00:06
Izvor: Beta

Analiza utakmice između Partizana i Vojvodine večeras je protekla u senci javnih izraza zahvalnosti između crno-belih i njihovih bivših igrača iz Francuske. Večeras je i Boris Dalo preneo njihove pozdrave svim navijačima Partizana.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je zadovoljan željom za pobedom koju su njegovi igrači pokazali na meču protv Vojvodine u četvrfinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Mislim da je bila borbena i kvalitetna utakmica, pre svega borbena. Vojvodina je demonstrirala karakter, bili su u stavu, pokazali čvrstinu. Nisu nas poštovali i nisu došli da se sami dobiju ovde, bez obzira što su i oni vrlo teškoj materijalnoj situaciji", rekao je Vujošević novinarima posle meča.

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su večeras u Nišu pobedili Vojvodinu sa 81:54.

"Zadovoljan sam odnosom mojih igrača koji su pokazali želju da se utakmica dobije. Naravno da je razlika u kvalitetu na našoj strani, ali su oni tu razliku s papira kroz želju preneli na teren", kazao je Vujošević.

Košarkaš Partizana Boris Dalo pohvalio je Vojvodinu posle meča, a onda je preneo navijačima pozdrave svojih zemljaka iz Francuske i nekadašnjih igrača crno-belih Žofrija Lovernja i Lea Vestermana.

"Prvo svaka čast Vojvodini, bila je jako borbena tokom cele utakmice. Igrali smo jako dobro i agresivo od početka. Nadam se da ćemo biti spremni za sledeću utakmicu. Hvala navijačima i pozdrav svima od Lea i Žoa", rekao je Dalo.

Partizan će u polufinalu igrati protiv pobednika duela Crvena zvezda - Konstantin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar BAN 40
Friday, 20.02.2015
01:12

Treba da ih pustimo da osvoje ovaj kup, valjda ce im dati neki dinar da imalju ljudi za putovanja.

avatar
Realan
Friday, 20.02.2015
01:28

Koji ste to vi? Lepo su napisali navijaci Makabija...

avatar
Kladionicar BAN 40
Friday, 20.02.2015
02:02

Znas ti dobro koji smo to mi :)