"Grobari" proćaskali pre borbe za medalju

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.09.2015.
13:30
Izvor: Sportske.net

Reprezentativci Srbije i Francuske koji su svojevremeno branili boje KK Partizan sreli su se na terenu stadiona "Pjer Moro" i proćaskali pre početka borbe za bronzanu medalju na Eurobasketu.

Sportske.net/BojanBrezovac
Sportske.net/BojanBrezovac

Povezane vesti

Četvorica momaka koji su svojevremeno delili svlačionicu u KK Partizan okupili su se danas na parketu stadiona "Pjer Moro" kako bi proćaskali pre početka utakmice za treće mesto na Eurobasketu.

Bivši kapiten Partizana Žofri Lovernj i njegov reprezentativni kolega Leo Vesterman na kratko su se zadržali u razgovoru sa srpskim reprezentativcima Bogdanom Bogdanovićem i Nikolom Milutinovim koji su im ne tako davno bili klupski saigrači.

Pre samo dve godine njih četvorica su zajedno nastupali za Partizan u TOP 16 fazi Evrolige ali ih je potom put odveo na različite strane sveta, a najduže se u redovima crno-belih zadržao centar Nikola Milutinov koji je Humsku napustio ovoga leta.

Lovernj Vesterman Bogdanovic Milutinov
Foto: Sportske.net/BojanBrezovac

Žofri Lovernj je posle Partizana igrao za Himki, a onda je usledio transfer u Denver Nagetse, dok su Leo Vesterman, Bogdan Bogdanović i Nikola Milutinov pronašli angažman u Evropi.

Francuski plejmejker Leo Vesterman član je Limoža, Bogdan Bogdanović brani boje Fenerbahčea, dok se Nikola Milutinov nedavno priključio Olimpijakosu.

Njih četvorica danas će se naći na suparničkim stranama, a nadamo se da će srpski tandem Bogdanović - Milutinov imati više razloga za zadovoljstvo od Lovernja i Vestermana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Stanisic
Sunday, 20.09.2015
21:27

Ma idi.... istorijska scena....

avatar
jc
Sunday, 20.09.2015
20:11

Bogdan je procaskao !

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 20.09.2015
14:22

I Milosavljevic je bio u tom timu, a i Bjelica i Raduljica su bili kod nas - Vesterman, Bogdanovic (Milosavljevic), Bjelica, Lovernj, Raduljica (Milutinov).

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Sunday, 20.09.2015
13:35

Ako budu produzeci, neka odigraju 2-2 Hahaha