'Grobari' u transu: "Srećan Vrabac svima koji slave!" (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.12.2016.
21:08
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana upisali su večeras u Poljskoj pobedu koja im praktično otvara vrata eliminacione faze takmičenja u FIBA Ligi šampiona što je očekivano izazvalo euforiju među "Grobarima".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije priredio je podvig na gostovanju Zelenoj Gori u okviru 10. kola grupne faze FIBA Lige šampiona, pošto je posle produžetka savladao poljskog prvaka uprkos mnogobrojnim kadrovskim problemima.

Ekipu Partizana vodio je pomoćni trener Nenad Čanak, a nisu nastupila čak četvorica igrača, zbog čega je trijumf nad Zelenom Gorom dobio na značaju.

Epitet junaka utakmice poneo je Adin Vrabac pošto je odigrao sjajan meč i poenima na tri sekunde pre kraja doneo trijumf Partizanu, pa ne čudi što je na društvenim mrežama zavladala totalno ludilo među "Grobarima".

U prvom planu je upravo reprezentativac Bosne i Hercegovine, ali navijači ne zaboravljaju da je ovo ekipni trijumf i da su u njemu učestvovali svi igrači koji su kročili na parket.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossoneroug
Wednesday, 21.12.2016
00:04

To nam je u krvi da zabiberimo pred sami kraj meca :P

avatar
Povratak kralja #47
Tuesday, 20.12.2016
23:45

Ovaj što je izbrojao 10 Vrapčevih uzastopnih trojki i 30 ukupno na zagrevanju mora da je sanjao jer je Vrabac bio mali i teško da je mogao da se dobaci sa 6.75 kad se igrao poslednji večiti derbi.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 21.12.2016
04:22

bravo jos jednom duhovito a places,sto titulu dugo neces videti :)