"Grobari" već vide najcrnji scenario! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.01.2019.
21:21
Izvor: Sportske.net

Zadovoljni su navijači Partizana pobedom u Kneževini ali osećaju strah da bi promašaj Stefana Jankovića mogao skupo da košta beogradske crno-bele.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ostvarili su primarni cilj na gostovanju Monaku, pošto su večeras uspeli da stignu do prvog "brejka" u Top 16 fazi Evrokupa.

Crno-beli su osim pobede iz Kneževine mogli da ponesu i prednost u međusobnim duelima sa Monakom, ali je prvo olako ispuštena prednost od sedam poena, a zatim je promašen zicer za pobedu sa pet poena razlike.

Navijači nisu preoštri, ali u potezima Bandže Sija (faul na šutu za tri) i Stefana Jankovića (promašen zicer u poslednjoj sekundi) vide razloge za ovakav epilog.

Pojedinci već vide najcrnji scenario, pribojavaju se da će Jankovićev promašeni zicer koštati Partizan plasmana u četvrtfinale.

Sa druge strane, ima onih koji su optimisti i pored plasmana u sledeću rundu takmičenja veruju da će se Jankoviću vratiti za ovaj promašaj u "finalu ABA lige".

Evo najzanimljivijih komentara nakon večerašnje utakmice Monako - Partizan koju su crno-beli dobili rezultatom 71:68.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 22.01.2019
23:10

Ljudi trebaju biti realni malo. Prvo igrali smo protiv ekipe koja nas je 3/4 "blamirala" u Beoradu i koja nas je danas u 2/4 dobila 9 razlike. Da nam je neko na pocetku utakmice, a pogotovo na poluvremenu ponudi +3 svi bi rekli super, moze.
Drugo svi zaboravljate da smo mi u EK usli na mala vrata, kao 24 ekipa i to uz pozivnicu.
Trece da nije bila reprezetnativna pauza u novembru, mi najverovatnije ne bi igrali TOP 16. U TOP16 smo usli mozda opet ko poslednji, spletom okolnosti smo se dogegali do treceg mesta u grupi i to pored Turk Telekoma (treceplasirane ekipe u Turskom sampionatu)
I sad kad sve te okolnosti saberes i oduzmes, mi nemamo pravo da budemo nezadovoljni. Imamo 2-2 i sitaciju u svojim rukama, gde pobedama protiv Ritasa (koji je 90% ispao iz trke za TOP8) i Albe (protiv koje smo pokazali da mozemo da igramo i koja nam odgovara po stilu igre) idemo dalje.