"Grobarima" najzanimljiviji detalj sa poluvremena, bilo je i nervoznih (TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.05.2018.
20:15
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana slavili su u susretu osmog kola u dvorani "Pionir".

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

"Crno-beli" su savladali Dinamik rezultatom 87-71.

Partizan je dobro otvorio, sa 10 poena viška je otišao na prvi odmor, da bi se Dinamik aktivirao krajem drugog kvartala, pa su "crno-beli" samo zahvaljujući pogotku Vilijams-Gosa sa zvukom sirene na veliki odmor otišli sa pet poena prednost.

Nastavio je Dinamik sa dobrom igrom i na startu treće deonice, serijom 10-0 došli su do preokreta i pet poena prednosti, ali je Partizan uspeo da se vrati, pa je na poslednji odmor otišao sa pola koša viška.

U poslednjih 10 minuta stvari su došle na svoje, Partizan je preko Vilijams-Gosa, Andrića i Vona došao do osetnije prednosti, da bi stekao i 12 poena pred poslednjih par minuta, te je bilo jasno da je pitanje pobednika u "Pioniru" rešeno.

Na pauzi između dva poluvremena jedan od navijača "crno-belih" je iskoristio da na parketu zaprosi svoju devojku, više o tome OVDE, a upravo taj detalje je privkao dosta pažnje navijača na "Tviteru".

Neki su se posvetili i slabom posetom u "Pioniru", ali i lošim izdanjima Aranitovića i novjalije Brajme, dok su pojedini početkom treće deonice donosili i preuranjene zaključke.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke