Guduriću neobično, Kalina želi osvetu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.03.2018.
20:08
Izvor: Sportske.net

Marko Gudurić i Nikola Kalinić su takođe govorili o teškom rasporedu, i dok je Guduriću neobično, Nikola Kalinić želi osvetu.

EPA/TOLGA BOZOGLU
EPA/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Marko Gudurić ponovo u "Pioniru".

Srpski reprezentativac je sada član Fenerbahčea, biće mu veoma neobično pred publikom koja ga je bodrila dok je nosio dres Crvene zvezde.

"Neobično je, videćemo, danas sam pričao sa drugarima, ne znam šta da očekujem, ali jedva čekam utakmicu", rekao je Marko Gudurić, jedan od junaka pobede nad Makabijem.

Fener je imao veoma težak raspored u prethodnom periodu, o čemu je govorio i Željko Obradović.

"Imali smo težak raspored, igrali smo dosta utakmica, bez pavog treninga smo, ali i Zvezdi je tako, počeli su plej-of u ABA, došli su u Beograd posle nas. Biće teško i njima i nama, spremićemo se što je bolje moguće", istakao je Gudurić.

Marko Gudurić ima sve bitniju ulogu kod Željka Obradovića, naporno radi, vredan je, kako je i istakao srpski trener.

"Super mi je, stvarno sam se prilagodio, navikao, saigrači su fantastični, stručni štab takođe. Ne samo Srbi, svi su sjajni momci, bez problema je sve prošlo što se tiče prilagođavanja", istakao je momak iz Priboja.

Oglasio se i Nikola Kalinić, još jedan košarkaš koji je svojevremeno bio ljubimac navijača Crvene zvezde. Nikola je propustio veliki deo sezone zbog povrede, ali je rekao da je sve bolje i bolje.

"Nisam još 100%, ali se osećam bolje i jače. Imam oscilacija, ali ima vremena za mene, bitno je da ne osećam više bolove", rekao je Kalinić.

Srpski košarkaš ne igra u turskom prvenstvu odlukom Željka Obradovića.

"Ne igram tursko prvenstvo, pa imam dodatno vremena da radim. Ove nedelje su svi imali po dve utakmice, pa će biti teško i Crvenoj zvezdi i nama. Crvenoj zvezdi možda i teže jer su igrali utakmicu u Baru protiv Mornara. Mi smo takođe u ritmu, 5 utakmica za 9 dana. Pamtimo poraz od prošle godine, uzeli su nam skalp. Želimo da se osvetimo sutra", rekao je on.

Prisetio se još bolje te utakmice od prošle godine kada je Crvena zvezda slavila pobedu.  

"Prošle godine je bila prava takmičarska, muška, ja sam odigrao poprilično loše pa imam dodatni motiv. Biće zanimljivo, oni razmišljaju o toj utakmici u Baru, ali im dolazi u goste šampion Evrope, što se ne dešava svaki dan", zaključio je Nikola Kalinić.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke