Hejvord otkrio kad se vraća na teren!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 13.09.2018.
23:14
Izvor: Sportske.net

Navijači sa oduševljenjem dočekali informaciju!

AP Photo/Tony Dejak
AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Igrač Boston Seltiksa je objavio da je 100% spreman i da će započeti novu sezonu. To je posebno odbradovalo navijače ovog kluba koji se nadaju da će on biti dodatno pojačanje ovom izuzetnom timu prepunom mladih zvezda.

Gordon Hejvord je prošlog leta stigao u Boston, nakon što je 7 godina igrao za Jutu. Međutim, nisko krilo Seltiksa je prošle sezone na parketu proveo svega 5 minuta u celoj sezoni.

Otvaranje sezone iz snova, novi tim, protivnik Klivlend Kavalersi sa Lebronom na čelu i nakon 5 minuta Hejvard je ležao na parketu, a na licu se videlo da su ogromni bolovi u pitanju i da je ozbiljnija povreda.

Hejvord je nezgodno doskočio, a doktori su nakon toga ustanovili da je potrebna operacija i da je Hejvard najverovatnije završio sezonu.

Sada se vraća možda i jači nego pre povrede. Svi se sećamo snimaka od prošle sezone kako dvadesetosmogodišnji košarkaš Bostona u kolicima šutira slobodna bacanja.

Pre pomenute povrede, Hejvord je igrao odlično za Jutu, bio lider ovog tima, a u 2016-17. sezoni prosečno je bečežio 21,9 poena po meču, uz 47,1% šuta iz igre. Odigrao je te sezone ukupno 73 utakmice.

Nadamo se da ćemo ove sezone uživati u partijama ovog majstora i da će Boston biti još jači, pogotovo sada kada nema Lebrona na istoku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke