Hoće li se igrati KLS "spektakl" zvani borba za treće mesto?

Autor: Pavle Knežević
petak 07.06.2019.
21:35
Izvor: Sportske.net

Propozicije su jasne - igra se. Kako stoje stvari u realnosti?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Super liga je dobila svoje finaliste, za trofej šampiona Srbije će se boriti branilac titule Crvena zvezda i najtrofejniji domaći klub Partizan. Ali, u senci još jedne "večite" plej-of serije, ostala je ona za treće mesto.

Da, prema propozicijama Lige, igra se i doigravanje za treće mesto, na dve dobijene utakmice, po sistemu 1-1-1, a taj duel bi trebalo da igraju Mega Bemax, koja ima prednost domaćeg terena, i FMP. Prvi termini su u utorak i četvrtak.

Zvaničnih informacija nema, trebalo bi da ih bude u ponedeljak, ali sa velikom dozom sigurnosti možemo da vam kažemo da se on neće igrati.

Naime, u rukovodstvu KLS nam je rečeno da je stigao zahtev da se serija ne igra, jer ne postoji nikakav motiv, niti sportska nagrada za to. Uprava Lige bi trebalo od sutra da pita oba kluba da li žele da igraju i ako se oba izjasne protiv, serije neće biti. Ako ijedan od klubova bude želeo da se igra, serija će se igrati.

Za Sportske je u oba kluba rečeno da ne postoji nikakva želja za igranjem ove serije, tako da treba ovih dana da očekujemo i zvanično obaveštenje o otkazivanju serije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 08.06.2019
00:25

Plači srbijo...

avatar
Volem Vosu
Friday, 07.06.2019
22:57

Koja lakrdija od saveza, u rangu lakrdije na nivou svakog sistema u ovoj zemlji.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 07.06.2019
21:38

A ko ima prednost domaćeg terena u finalu?