Informacije se smenjuju kao na traci, Radonjić na pragu novog evroligaškog angažmana, Bajern dovodi još jednog trenera na ''ić''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.01.2020.
22:58
Izvor: Sportske.net, eurohoops.net

Vesti se večeras munjevito smenjuju posle početne informacije da Dejan Radonjić odlazi iz Bajerna.

Epa/Daniel Kopatsch
Epa/Daniel Kopatsch

Povezane vesti

Posle ubedljivih poraza od Žalgirisa u Minhenu i Crvene zvezde u Beogradu, izgleda da je misija Dejana Radonjića na klupi Bajerna privedena kraju.

Crnogorski stručnjak polako ''pakuje kofere'', dok se čeka da Bajern i zvanično potvrdi rastanak sa trenerom sa kojim su Bavarci osvojili dve titule prvaka Nemačke.

A za to vreme, košarkaški mediji širom Evrope prenose nove nezvanične informacije.

Tako košarkaški portal ''Eurohoops'' večeras otkriva da bi Radonjić karijeru mogao da nastavi u Olimpijakosu!

Ni crveno-beli iz Pireja ne briljiraju ove sezone u Evroligi. Posle odlaska Dejvida Blata, ekipu je preuzeo Kestutis Kemzura, ali rezultati nisu zadovoljavajući, grčki velikan je vezao tri poraza u poslednja tri kola Evrolige.

Navodno, Radonjić je ponuđen Olimpijakosu kao potencijalno trajnije rešenje za klupu Atinjana, naredih dana videćemo koliko je realno da se to i dogodi.

Isti izvor otkriva i da u Bajernu već imaju spremno rešenje za novog trenera, a to bi ovoga puta, posle srpskog (Đorđević) i crnogorskog (Radonjić), mogao da bude hrvatski stručnjak Velimir Perasović, koji se nedavno rastao sa Baskonijom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke