Italijan ostaje veran Bambergu

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.06.2017.
17:58
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi specijalizovani "Sportando" aktuelni nemački šampion ne namerava da menja čoveka koji im je doneo brdo uspeha u prethodnom periodu.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Andrea Trinkijeri je sa Brose Bambergo već osvojio dve vezane titule u Nemačkoj, a na putu je da to uradi i po treći put.

Bamberg i Oldenburg igraju finale nemačkog plej-ofa, razlika u kvalitetu se videla već u prvom meču, koji je Bamberg dobio sa preko 30 poena razlike.

Večeras je na programu i drugi meč u Bambergu, a ukoliko aktuelni prvaci bez većih problema pobede i večeras, moći ćemo da konstatujemo da je manje-više novi prvak Nemačke odlučen u polufinalnom duelu između Bamberga i minhenskog Bajerna.

Italijan će po svemu sudeći i ubuduće biti trener Bamberga, uprava mu je ponudila prodžetak saradnje na još dve godine, te se očekuje da već naredne sezone Bamberg napravi i pomak u Evroligi, kako su i u sezoni za nama bili više nego dobri, ali su nesrećno gubili utakmice u poslednjim trenucima.

Trinkijeri je tokom svoje karijere predvodio nekoliko timova u domovine, jedno vreme i reprezentaciju Grčke, kao i ruski Uniks iz Kazanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke