Ivanović istakao jednog: "Bio je lider na terenu, uvek zna šta radi"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.12.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Ivanović zadovoljan.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je večeras da je njegova ekipa loše ušla u utakmicu, ali da se sve promenilo u drugom poluvremenu meča protiv Virtusa.

"Počeli smo nešto 'hladno'. Prvo što sam tražio od igrača je bilo da od prvog momenta moramo da igramo čvrstvo protiv njih, jer oni igraju čvrsto i moramo da odgovorimo na taj način. Medjutim oni su nas iznenadili svojom čvrstinom i oni su uzeli inicijativu i oni su diktirali ritam utakmice. Promenilo se u drugom poluvremenu", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Virtusa iz Bolonje sa 83:74 (17:23, 25:18, 25:14, 16:19), u utakmici 11. kola Evrolige.

Crveno-beli su tako upisali četvrti vezani trijumf u Evroligi i sada imaju skor od pet pobeda i šest poraza, dok je Virtus ostao na četiri pobede iz 11 utakmica.

Zvezda zbog povrede nije računala na plejmejkera Nikolu Ivanovića, a trener beogradskog tima ističe da su svi igrači nadomestili njegov izostanak.

"I Ognjen (Dobrić), i Nemanja (Mitrović), Luka (Mitrović) i Stefan (Marković) je dao više. Svi moraju da daju više da bismo bili na onom nivou na kojem smo bili s njim. I sledeće utakmice moraju još i drugi da podignu nivo", dodao je on.

Ivanović je pohvalio igru Markovića, za kojeg je rekao da je u svakom trenutku znao šta treba da radi.

"Bio je lider, pravi plejmejker na terenu", rekao je Ivanović.

Zvezda u sledećem kolu gostuje Partizanu, a Virtus Olimpijakosu u Pireju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke