Ivanović o Vildozinim šansama da igra protiv Reala!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.01.2023.
19:14
Izvor: Sportske.net

Kakvo bi to "pojačanje" bilo...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović je pred utakmicu protiv Real Madrida nagovestio da Luka Vildoza dobro trenira, što ste mogli da vidite i na snimku.

"Videli ste da je Luka odlično, počeo je da trenira i dobro je. Teško da će za utorak biti spreman, ali videćemo", rekao je Duško Ivanović pred duel sa Real Madridom.

Može li Zvezda da napravi podvig?

"Mi smo jedna ekipa koja uvek misli da može da pobedi svakoga i tako ćemo igrati i sutra, iako igramo protiv verovatno najkompletnije ekipe u Evropi. Imaju sve, imaju i visinu i brzinu i plejmejkere, ali imaju i sjajan procenat šuta u poslednjim utakmicama, ne samo niski igrači već i krilni centri. Biće veoma teško igrati protiv njih, ali ćemo mi uz pomoć naše publike pokušati da pobedimo. Uveren sam da će veliki broj ljudi doći da nas bodri, onako pravo, sportski", istakao je on. 

Posebno pitanje se tiče Valtera Tavaresa koji igra fantastično ove sezone. 

"Za Tavaresa ne treba nikakav poseban plan. Ne treba nam da ga branimo, već da ga neko napadne. On je trenutno najdominantniji centar u Evropi, to je sigurno. Biće nam teško da damo koš iz reketa, ali dobro, videćemo šta će tu biti", ističe Ivanović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke