Ivanović se vraća u ''Moraču" posle 20 godina: ''To je moj klub"

Autor: Sportske Net
subota 14.01.2023.
17:30
Izvor: Sportske.net

Emotivan je crnogorski stručnjak.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde stigla je u Podgoricu gde je očekuje utakmica sa ekipom Budućnosti u okviru derbija 15. kola AdmiralBet ABA lige. Crveno-beli stigli su u Crnu Goru na krilima pobede protiv Monaka u Beogradu 92:68, a tim će biti jači nakon povratka Luke Vildoze I za Fakunda Kampaca.

Trener Zvezde Duško Ivanović posle dve decenije vraća se u ,,Moraču".

Vraćam se, igraću utakmicu protiv Budućnosti posle čini mi se, tačno 20 godina. Podgorica je moj grad, to je moj klub, a svaki put kada uđem u dvoranu 'Morača' za koju sam vezan, prisetim se svih onih godina koje sa prošao sa mojim saigračima", rekao je crnogorski stručnjak i dodao da njegov tim u derbiju kola čeka težak meč, prvenstveno zbog pojačanja Podgoričana.

,,Sa druge strane, što se utakmice tiče, očekuje nas vrlo teška utakmica, ekipa Budućnosti pojačana Grinom I O Brajanom je ozbiljna ekipa koja konkuriše za najviši plasman ne samo u ABA ligi, već I u Evropi. Moraćemo da odigramo izuzetno dobru odbranu, a sa druge strane I vrlo strpljivo u napadu” rekao je trener crveno-belih.

Kapiten Branko Lazić potvrdio je trenerove reči. 

“Ekipu Budućnosti poznajemo dobro, tim koji je ozbiljno pojačan u međuvremenu, koji igra dobro na svom terenu i jasno je da nas očekuje vrlo teška utakmica. Naši principi se znaju, za početak moramo da odigramo vrlo čvrsto u odbrani, da energija bude na visokom nivou. Polako se kompletiramo, imaćemo dovoljno vremena da se osvežimo nakon utakmice sa Monakom i spremni dočekamo ovaj izazov” rekao je Lazić.

Utakmica Budućnosti i Zvezde igra se u nedelju od 19.30 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke