Jadno - Hrvati slave poraz Srbije!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.09.2015.
23:50
Izvor: Sportske.net

Davno je u sportu rečeno da likovanje nad tuđim porazom zapravo odražava nemoć onoga koji to čini a večeras smo još jednom videli koliko Hrvate bole srpske pobede.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije eliminisana je u polufinalu Eurobasketa ostavši tako bez plasmana na Olimpijske igre u Riju i šanse da se bori za zlatnu medalju na kontinentalnoj smotri.

Poraz od Litvanije koji su "Orlovi" doživeli u Lilu bio je znak da Hrvati počnu sa likovanjem. Na jednom od najposećenijih hrvatskih portala poraz Srbije ispraćen je uz sledeći naslov.

"Neverica i očaj u susjedstvu! Autsajderi Litavci u finalu Eurobasketa, Raduljica glupim prekršajem uništio srpske snove!" piše "jutarnji.hr".

Srbija Jutarnji

To da li smo u neverici i očaju nije pitanje za Hrvate, a ako i jesmo imamo zbog čega. Naš nacionalni tim ima potencijal za najviše domete i srebro sa Mundobasketa pa poraz u polufinalu Evropskog prvenstva svakako boli.

Ono o čemu bi "susjedi" trebalo da razmisle jeste činjenica da su bili jedni od organizatora Evropskog prvenstva, da su se u zagrebačkoj "Areni" obrukali protiv velesile kakva je Gruzija a da ih je u osmini finala eliminisala Češka.

Na konstataciju da je Litvanija "autsajder" ne treba trošiti reči, to je jasan pokazatelj o tome koliko onaj ko nešto tako izjavi, ili bolje reči odvali, poznaje košarku.

Eto, biće sreće da na nekom od narednih turnira naletimo na velesile poput Hrvatske samo što smo u prošlosti mi davali sve od sebe da dođe do odmeravanja snaga sa "kockastima" ali oni nikako da ispoštuju "dogovor iz svlačionice" pa dožive peh i budu eliminisani od velesila kakva je Češka, bez uvrede Veseli!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Diego Forlán Corazzo
Saturday, 19.09.2015
18:20

Ma manite se vise Hrvata! Mi smo Srbi, ne Hrvati, mi smo bolji od njih u skoro svakom sportu i nema razloga da se obaziremo na komentare onih koji su losiji od nas. Neka ih, nek nas mrze, nemojmo mi da sirimo mrznju, mi smo bolji i nema razloga da mrzimo losije od sebe. ZIVELA SRBIJA!!!

avatar
Bojan Dmitrovic
Saturday, 19.09.2015
12:50

Pa kad svoje uspehe ne mogu da slave, al nema veze, mi cemo biti na OI, a oni nece :D.

avatar
StefaNN
Saturday, 19.09.2015
02:39

I mi smo slavili njihov poraz od Ceske, sta sad?

avatar
Paul Dokic
Saturday, 19.09.2015
02:08

Verujem da slave, ali gde u ovom naslovu vi vidite ikakvo njihovo slavlje, cak su rekli da je Litva bila autsajder...

avatar
MesQueUnClub10
Saturday, 19.09.2015
01:52

Kao da smo nesto drugo ocekivali...

avatar
NIKE
Saturday, 19.09.2015
01:01

Đoković samljeo Čilića (6/0 6/1 6/2), Vaterpolo Srbija rasula Hrvate u finalu svijetskog prvenstva, u fudbalu se vjerovatno ni jedni nećemo plasirati, jedino su u rukometu bolji, o odbojci neću pričati, jer oni ni ne postoje u tom sportu, svaka čast Sandri Perković i Blanki Vlašić one im zapravo donose poene u Atletici, u ostalim sportovima su amaterske prirode.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 19.09.2015
00:53

Primitivci ko primitivci...kad nemaju svojih uspeha da im se raduju, oni se raduju tuđem neuspehu.

avatar
The Best (I\'m back)
Saturday, 19.09.2015
00:48

Ljudi, neverujem da niko uzima za zlo bogdanu losije partije na prvenstvu, jednostavno covek je dosao nespreman, sa povredom i to je to...ali brate ako vidis da te ne ide, zasto se zavlacis sam medju 3 igraca zasto nije sacekao tea koji bi pogodio sigurno..volim bogdana, ali za ono nema opravdanje zato sto to nema veze sa povredom i formom, nego sa inteligencijom...

avatar
Madridista
Saturday, 19.09.2015
00:12

Neki se bore za bronzu i OI, a neke Cesi razbise ko casu nakon staropramena

avatar
Saturday, 19.09.2015
00:05

Pa šta su loše napisali?

avatar
Madridista
Saturday, 19.09.2015
14:42

Sto se ne trudis toliko da omalovazavas Junajted? Otkako smo izgubili napiso si preko 10 komentara da mismo polufinale uopste zasluzil a kamoli finale, da nemaju pojma igraci, veoma si plitak i sad mi nimalo nije krivo sto sam ulazio u rasprave sa tobom iako si navijac Junajteda

avatar
Saturday, 19.09.2015
19:56

Prvo David De Gea, drugo uzivaj u danasnoj pobedi i sudackoj pomoci. Inače tako mo'i a sudija svaki mec mora svirati po 3 penala i protivniku ponistiti gol.

avatar
CITY
Friday, 18.09.2015
23:56

Bas me briga za njih nek pisu sta hoce. Cinjenica je da smo mi 200 puta bolji od njih. Tako da netreba da se raspravljamo sa slabjim od sebe :D