Jokić ovo nije doživeo, otkazan meč Denvera 10 minuta pre početka!?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 02.02.2021.
09:03
Izvor: Sportske.net

Uprkos svemu, ovo je bila jedina šansa da predahnu od paklenog ritma.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Utakmica između Denver Nagetsa i Detroit Pistonsa, koja je trebalo da se odigra u noći između ponedeljka i utorka, otkazana je svega 10 minuta pred početak duela.

Kao razlog otkazivanja utakmice naveden je problem sa virusom COVID-19 u taboru gostiju iz Detroita, koji iz ovogo razloga nisu sakupili dovoljno igrača za noćašnji okršaj.

Naime, neko od članova ekspedicije iz Detroita je dobio "nedovoljno pouzdan rezultat" na korona-testiranju pred ovu utakmicu, što je po novim Kovid-pravilima NBA lige bilo dovoljno da se svi iz tima koji su s tom osobom bili u kontaktu ostave bez prilike da zaigraju dok ne prođu samoizolaciju.

Budući da je ostatak tima Pistonsa brojio manje od neophodnih osmorice košarkaša, meč je otkazan do daljeg, a tačan termin utvrdiće se naknadno.

Navodi se da su košarkaši Nagetsa, predvođeni Nikolom Jokićem, nakon zagrevanja otišli u svlačionicu, posle čega se više nisu vraćali na teren.

Bez obzira na sve, ovo otkazivanje možda i nije toliko loše znajući da su Nagetsi odigrali čak sedam utakmica u poslednjih 11 dana.

Biće ovo lepa prilika za predah pred veliki okrašaj protiv šampiona Los Anđeles Lejkersa, koji se igra u noći između četvrtka i petka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke