Jokić posle velikog priznanja pogodio Šeka u bolno mesto, otkriven i nadimak od kojeg se postideo

Autor: Nikola Miloradović
petak 01.02.2019.
23:37
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš je po prvi put izabran za utakmicu svih zvezda, ovo su njegovi prvi utisci.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Srbija je posle 15 godina dobila predstavnika na Ol-star utakmici.

Nikola Jokić nije dobio dovoljno glasova da se nađe u prvim petorkama, ali su ga zato treneri uvrstili u rezerve i naći će se na smotri najboljih košarkaša na svetu u ovom trenutku.

Veliko priznanje i sasvim zasluženo za srpskog košarkaša, kojeg su posle saznanja da će se naći na utakmici svih zvezda ispitavali momci sa "TNT-a".

Rekao je da su njegova braća i devojka bili više uzbuđeni od njega kada je saznao da će igrati na Ol-star utakmici, devojka je čak i zaplakala.

Istakao je i da veruje da bi njegovi saigrači Monte Moris i Tori Kreg morali da se nađu na utakmici Zvezda u usponu, jer imaju odlične sezone, a na tvrdnju Kenija Smita da nije toliko uzbuđen jer ima važnije stvari sa Nagetsima ove sezone, odgovorio je potvrdno.

Poznato je i da Jokić ima 24 tripl-dabl učinka u karijeri i od centara više takvih učinaka ima samo legendarni Vilt Čemberlejn.

Jokić je rekao je iznenađen, a "bocnuo" je i jednog od voditelja emisije, još jednu legendu najjače lige na svetu, Šekila O'Nila.

"Iznenađen sam da budem iskren, mislio sam da ima više centara sa boljim učinkom, kao Šek na primer, ali izgleda da ih nema", nasmejao je sve u studiu srpski centar.

Za kraj, osvanuo je tvit njegovog saigrača Vila Bartona, koji je iskoristio priliku da čestita srpskom košarkašu na pozivu za Ol-star utakmicu, a nazvao ga je i "Big Honey" ("Veliki medeni").

Srpski centar se postideo i preznojio zbog nadimka koji je izašao u javnost, u nastavku pogledajte njegovu reakciju, ali i čitav intervju sa Nikolom Jokićem, trećim srpskim igračem koji će upisati nastup na Ol-star utakmici.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke