Jokić u prajm-tajmu, AdmiralBet nudi kvotu 6.00, Embid je večeras na 20!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 12.03.2023.
17:25
Izvor: Sportske.net

Večeras NBA ludnica!

Povezane vesti

Sjajan termin, večeras od 20:30 Denver igra protiv Bruklina, šansa da u akciji vidimo najboljeg igrača današnjice našeg Nikolu Jokića. Nagetsi su prvi na tabeli, ali su poraženi od Čikaga i Denvera, pa je ovo šansa da se vrate na staze uspeha. Netsi su mnogo promenili tim nakon trampe Irvinga i Duranta, ali Bruklin je slavio u Minesoti nakon produžetaka, tukli su Boston, imaju 5-2 u poslednjih sedam mečeva a oba puta su poraženi od Baksa.

Svakako nisu mačji kašalj, ali se očekuje trijumf domaćina.

AdmiralBet nudi specijal na Nikolu Jokića, ako MVP bude ubacio 30+ poena, imao po 10+ skokova i asistencija kvota je odličnih 6.00. Nije nedostižno za Nikolu, u karijeri beleži oko 22 poena, višeo od 10.5 skokokova i 5.7 asistencija protiv Bruklina. U februaru prošle godine protiv ovog rivala imao 27 poena, 12 skokova i 10 asistencija, u poslednje meču koji su timovi odigrali.

S obzirom na partije ove sezone, Jokić bi lako mogao da probije granice iz opklade i donese profit.

Pre ponoći će na teren Džoel Embid, drugi najbolji centar na svetu, ili prvi ako izuzmemo vanzemaljca Jokića, kako hoćete. Siksersi igraju protiv Vizardsa, ne bi trebalo da imaju problem da savladaju prestonički tim, mada Vašington vodi u seriji sa 2:1 ove sezone. Embid je protiv Vašingtona u karijeri postizao oko 28 poena i imao 12.2 skoka u proseku. Ove sezone davao je 36, 35, 29 poena, dva puta je u pitanju bio tripl-dabl. Ako Kamerunac večeras napravi 40+ poena i bude imao 15+ skokova, kvota je sočnih 20.

Naravno, na AdmiralBet imate punu ponudu svih NBA mečeva tokom večeri i noći, kao i POENE, SKOKOVE I ASISTENCIJE igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak