Još više TV prenosa NBA lige, u petak 12-časovni maraton!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.12.2020.
16:49
Izvor: Sportske.net, klix.ba

Sjajne vesti pred početak nove sezone u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

EPA/LARRY W. SMITH
EPA/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

Sigurno već znate, nova sezona NBA lige počinje noćas, utakmicom Bruklina i Golden Stejta od 01:00h po našem vremenu, a tri sata kasnije sledi veliki derbi - Lejkersi protiv Klipersa!

To je samo uvod u ono što nas čeka tokom ove sezone, a kada su u pitanju TV prenosi na Areni Sport, biće ih još više u odnosu na prethodnu sezonu.

To je u razgovoru za ''Klix.ba'' potvrdio komentator Arene Sport Edin Avdić, a već u petak se spremite za NBA maraton!

''Prošle sezone smo prenosili osam utakmica sedmično u regularnoj sezoni, a sada smo taj broj povećali na deset! Prenosićemo utakmice svakog dana. Svakog četvrtka, subote i nedelje će biti prenošene po dve, a ostalim danima po jedna utakmica. Takođe, prenosićemo kompletan plej-of.

Krećemo u noći 22. na 23. kada ćemo prvo prenositi meč Golden Stejt - Bruklin, pa onda derbi između Lejkersa i Klipersa. Potom slede dva prenosa sa srede na četvrtak, a zatim za Božić imamo pravi maraton od pet mečeva zaredom gde nas očekuju mečevi poput Lejkersa i Dalasa, Klipersa i Denvera, Bostona i Bruklina... Prenosi počinju u petak u 18 sati, a završavaju se u subotu u 6 sati ujutro'', otkrio je on.

Novina je i emisija ''NBA Arena'' koja će rezimirati sve ono najzanimljivije i najvažnije što se na svakih sedam dana dešavalo u NBA ligi.

''Naravno, biće i uključenja u program igrača iz bivše Jugoslavije koji nastupaju u NBA ligi. Takođe, u dogovoru sa NBA napravljen je raspored da imamo što više utakmica u prenosima na kojima nastupaju igrači s naših prostora. Tako ćemo prenositi dosta utakmica Dalasa, Majamija, Klipersa, Denvera, Atlante, Sakramenta, Portlanda, Orlanda, Jute...'', naglasio je Avdić.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Tuesday, 22.12.2020
19:33

Najgori od svih koji mogu da se gledaju. I džabaka a kamo li oni koje plati čovek.