Jovanović pred Cedevitu Olimpiju: "Visokom koncentracijom do pobede"

Autor: Mladen Heleta
subota 15.10.2022.
13:46
Izvor: Sportske.net

Utakmica u "Stožicama" na programu je sutra od 17 sati.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović rekao je danas da je Cedevita Olimpija neugodan protivnik, ali je istakao da veruje u kvalitet svoje ekipe i da se nada da će odigrati dobru utakmicu u Ljubljani u derbiju AdmiralBet ABA lige. 

"Očekuje na još jedan derbi kola u regionalnoj ligi, nakon utakmice protiv Budućnosti i to u rasponu od samo šest dana. Sada igramo protiv ekipe Cedevita Olimpije koja igra vrlo brzo, na kontre, odlični u tranziciji sa sjajnim šuterima", rekao je Jovanović, prenosi klub.

"Uz sve to, igraju na domaćem terenu na kome su vrlo neugodni, što znači da ćemo morati da odgovorimo sa energijom, visokom koncentracijom kako bismo uradili posao i došli do cilja koji je poznat", dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Cedevita Olimpije, u utakmici trećeg kola AdmiralBet ABA lige.

"Verujemo u svoje kvalitete i ono što radimo i nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu u Ljubljani", istakao je Jovanović.

I crveno-beli i Cedevita Olimpija su novu sezonu u regionalnom takmičenju počeli sa dve pobede.

"Derbi kola, ekipa koja je dovela nekolicinu dobrih igrača koji se uklapaju u stil igre koji je sa dosta šuteva i polukontri i kontri. Na nama je da odigramo čvrsto, bez mnogo grešaka i padova koncentracije i dođemo do važnog trijumfa u Ljubljani", rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić.

Meč u Ljubljani će biti deseti duel ta dva tima u ligi, a Crvena zvezda vodi sa 7:2 u pobedama.

Utakmica u "Stožicama" na programu je sutra od 17 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke