Jović: "Ostaje žal za pobedom"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.12.2014.
16:24
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Plejmejker KK Crvena zvezda Telekom Stefan Jović priznao je da se posle gostovanja u Pireju oseća žal što pobedom nije materijalizovana dobra igra tokom većeg dela meča.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su na gostovanju Olimpijakosu u okviru 9. kola grupne faze Evrolige.

Uprkos porazu Zvezda je ostavila pozitivan učinak i pokazala da ima potencijala da se bori sa najkvalitetnijim evropskim klubovima.

"Očekivali smo tvrdu utakmicu. Ostaje žal za pobedom jer smo kontrolisali rezultat gotovo svih 40 minuta, a na kraju su dve trojke Olimpijakosa rešile ovaj interesantan duel" rekao je Stefan Jović.

Reprezentativac Srbije vratio se u takmičarski ritam nakon povrede skočnog zgloba koja ga je odvojila od terena gotovo mesec dana. Jović veruje da ekipa treba da izvuče pouke iz poraza u Pireju i maksimalno koncentrisano uđe u duel sa Igokeom.

"Čestitam saigračima na dobrom meču iz kojeg treba da izvučemo pouke i spremimo se za naredni izazov, a to je Igokea. Želimo da nastavimo gde smo stali" zaključak je Stefana Jovića.

Narednu utakmicu u ABA ligi Zvezda će odigrati u ponedeljak od 21 čas protiv Igokee, dok poslednju utakmicu preliminarne runde takmičenja u Evroligi igra narednog petka protiv Laboral Kuće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke