Jović posle pregleda - Bol je tu, ali i čelična volja da se igra!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.09.2017.
14:42
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Finale Evropskog prvenstva ne igra se svakoga dana zbog čega ne čudi to što Stefan Jović i pored bolova koje oseća u zglobu ne pravi pitanje oko nastupa u borbi za zlato.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Posle svih otakaza zbog povreda i peha koji se pred četvrtfinale dogodio Branku Laziću reprezentacija Srbije je dočekala da se i startni plej povredi uoči borbe za zlato.

Stefan Jović nije uspeo da završi polufinalni meč sa Rusijom zbog povrede skočnog zgloba ali iz Istanbula danas stižu pozitivne informacije vezane za stanje njegove povrede.

Selektor Aleksandar Đorđević objasnio je ranije danas kakava je situacija, a potom je i Stefan Jović u jednoj reči odgovorio na pitanje da li će sutra biti na terenu.

"Naravno", kazao je Jović a prenosi "Blic".

Svoje mišljenje o stanju Jovićeve povrede dao je i doktor Dragan Radovanović koji je istakao da će se svi detalji znati nakon novog snimanja.

"On je bolje nego što je bio, ima i dalje bolove u zglobu. Rađeno je jedno snimanje, uradićemo još jedno i onda ćemo imati potpuniju informaciju, znaćemo šta možemo da očekujemo od njega. Radimo sve da ga spremimo za utakmicu", poručio je doktor Radovanović.

Finale je na programu u nedelju uveče a reprezentativci do kraja dana neće imati trening u sali što je dobra vest za Stefana Jovića koji će imati dodatno vreme za oporavak.

Sutra ujutru je trening pred utakmicu tako da će stručni štab imati jasan uvid u to da li je Stefan Jović pored odlučnosti da igra spreman da nastupi u borbi za zlato.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke