Juniori kreću na pripreme za EP

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 15.06.2015.
18:22
Izvor: Sportske.net

Evropsko prvenstvo će se održati u Grčkoj od 23. jula do 2. avgusta, a selektor juniorske košarkaške reprezentacije Slobodan Klipa poveo je 14 momaka na Zlatibor. Ostali će se priključiti kada završe sa klupskim obavezama.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Na 'srpkoj lepotici' naši juniori će trenirati 10 dana, a potom je predviđeno da odigraju pripremen utakmice sa Rusijom, Danskom i Rumunijom, dok će generalna proba biti turnir u Italiji početkom jula meseca.

Na spisku selektora Klipe su sledeći igrači, :

Vanja Marinković, Slobodan Jovanović, Miloš Glišić, Nikola Tanasković, Mladen Armuš i Dimitrije Spasojević iz Partizana, Aleksa Radanov, Aleksandar Aranitović, Nikola Rakićević, Stefan Kenić, Nikola Popović, David Miladinović i Vojislav Stojanović iz Crvene zvezde, Đorđe Dimitrijević iz leskovačkog Zdravlja, Novak Musić  i Mladen Grušanović i Mega Leksa, Nikola Ćirković iz Zemuna, Boriša Simanić iz FMP-a, te internacionalci Miloš Jović (Češka), Stefan Peno  (Španija), Bojan Nešić (Španija), Stefan Nikolić (Italija), Rade Lisica (Slovenija) i Haris Ćućović (Slovenija).

Inače, Srbija je smeštena u grupu B na Evropskom prvenstu u Grčkoj, u kojoj se još nalaze Crna Gora, Letonija i Nemačka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke