Kako će izgledati 'Dream Team' za Rio?

Autor: Boban Filipović
subota 08.08.2015.
16:32
Izvor: Sportske.net

Selektor SAD-a Majk Kžiževski zakazao je okupljenje u minikampu u Las Vegasu koji se održava u sklopu priprema za Olimpijske igre naredne godine u glavnom gradu Brazila.

BETA/AP Photo/David J. Phillip
BETA/AP Photo/David J. Phillip

Povezane vesti

Na spisku američkog selektora nalaze se 34 košarkaša, ogromna većina tih imena uliva strah u kosti.

Svi igrači koji su na prošlogodišnjem Mundobasketu osvojili zlato u Španiji nalaze se na ovoj listi sa izuzetkom Derika Rouza.

Najveći broj košarkaša sa ovog šireg spiska dolazi iz redova aktuelnog šampiona NBA lige, Golden Stejt Voriorsa, njih četvorica.

Na minikampu u Las Vegasu će biti i nekoliko velikih imena, koja nisu uzimala učešće u rerprezentativnim pohodima u prethodnih par godina.

Evo kompletnog preliminarnog spiska Majka Kžiževskog:

LeBron Džejms, Karmelo Entoni, Kevin Durant, Stiven Kari, Džejms Harden, Blejk Grifin, LaMarkus Oldridž, Harison Barns, Bredli Bil, Džimi Batler, Majkl Karter-Vilijams, Majk Konli Džunior, DeMarkus Kazins, Entoni Dejvis, DeMar DeRozan, Andre Dramond, Kenet Farid, Rudi Gej, Pol Džordž, Drejmond Grin, Tobias Heris, Gordon Hejvord, Dvajt Hauard, Kajri Irving, DeAndre Džordan, Kavi Lenard, Kevin Lav, Viktor Oladipo, Čendler Parsons, Kris Pol, Džon Vol, Klej Tomspson, Rasel Vestbruk, Mejson Plamli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 08.08.2015
22:29

NIJE BITNO U KOM SASTAVU SE POJAVE,ONI CE SVAKU EKIPU POBEDITI SA 30+ RAZLIKE AKO SE NE BUDU ZEZALI,A TAKODJE SVAKOJ EKIPI 100+ KOSEVA DA DAJU,REALNO PROTIV NJIH SE NE MOZE IGRATI,A NARAVNO ZADOVOLJSTVO IH JE GLEDATI KAKO DRUGE POBEDUJU :D

avatar
Lord Bobinho10
Saturday, 08.08.2015
19:59

Pff ovo nije realno kakva imena!

avatar
Uncounquered
Saturday, 08.08.2015
17:46

Ameri ubijaju velika takmicenja vec godinama unazad...vec se zna da im je osigurana zlatna medalja i na OI sledece godine....jednostavno individualni kvalitet je preveliki za bilo koju drugu reprezentaciju.

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 08.08.2015
17:30

Sa pola snage ce svakome uvaliti 100+ poena, zasto uopstei gledati njihove meceve? I to je ok, najjaci su, svaka cast. Ali samo nemoj da mi neko govori o kvalitetu jer postalo je smesno i ocigledno-NBA IGRACI SU HODAJUCE LABORATORIJE, LJUDI SU DOPINGOVANI TOLIKO DA JE TO SVE GRANICE PREMASILO. Svi izgledaju kao terminatori, jurcaju i skacu po terenu i imaju snage da igraju 3 meca zaredom, a doping kontrole nema jer vlada SAD garantuje za svoje sportiste. I o cemu mi onda pricamo?

avatar
Mirza33Teletovic
Monday, 10.08.2015
20:21

To je djelomicno tacno za doping ali ono sto u najvecoj mjeri oni svi koriste (sto ih vecina i priznaje bez pogovora) je marihuana.

avatar
StormyLBZ
Saturday, 08.08.2015
17:17

Smesno je ovo!!

avatar
NIKE
Saturday, 08.08.2015
16:46

Ovdje se mogu sastaviti tri tima da svaki od njih lagano osvoji Olimpijske igre.