Kako će Štimac protiv svoje Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.12.2017.
23:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako se i očekivalo, naš doskorašnji reprezentativac s pomešanim osećanjima stiže u Beograd.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts u petak dočekuju ekipu Efesa u 11. kolu Evrolige, a atmosfera u crveno-belom taboru je ponovo sjajna, posle trijumfa nad Realom u Madridu u prošlom kolu.

Naredni rival nije počeo sezonu kako je očekivao, pa će biti veoma motivisan protiv Zvezde, ali ako hala ''Aleksandar Nikolić'' bude ispunjena do poslednjeg mesta, crveno-belima će posao biti znatno olakšan.

Jedan od glavnih aduta protivničke ekipe biće i Vladimir Štimac, bivši centar Zvezde i našeg nacionalnog tima, koji je u izjavi ''Novostima'' ponovio koliko voli crveno-bele.

''Zvezda ima posebno mesto u mom srcu, klub u kojem sam doživeo mnogo lepih trenutaka'', izjavio je Štimac, ali i naglasio da se kao profesionalac priprema kao i za svaku drugu utakmicu.

I dok će neki od njegovih saigrača prvi put osetiti evroligašku atmosferu u Beogradu, on će se osećati kao kod kuće, bez obzira što je ovoga puta na suprotnoj strani.

''Ja tu nisam gost. Poznajem svaki kvadrat dvorane i mnogo mi je drago što ćemo igrati na tom terenu. Kroz mnogo toga sam prošao igrajući na njemu i doživljaj je nekako specijalan'', poručio je Štimac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke