Kalates traži svih 1.475.000 evra!

Autor: Darko Mitrović
petak 21.07.2023.
23:45
Izvor: Sportske.net

Ne odustaje!

@FBBasketbol
@FBBasketbol

Povezane vesti

Da li je na pomolu još jedna transfer-saga ovog leta u evropskoj košarci?

U prvom planu je još uvek saga oko Nikole Mirotića za koga se svakog dana očekuje da potpiše za Partizan, pogotovo posle okončanja ugovora sa Barsom, ali se to još uvek ne ozvaničava.

Za to vreme, još jedan iskusni košarkaš koji se ovog leta povezuje sa Partizanom, grčki plej Nik Kalates pokušava da nađe za sebe najbolji način za rastanak sa Fenerbahčeom.

Grčki SDNA donosi nešto konkretnije detalje na ovu temu.

Prema njihovim saznanjima, turski klub je obavestio Kalatesa da će sa njim prekinuti saradnju, ali on navodno ne odustaje ako ne dobije ceo iznos koji mu je garantovan ugovor, a to je 1.475.000 evra.

''Fenerbahče je dugo tražio svog glavnog plejmejkera i sve ukazuje da su ga našli u liku brazilskog NBA igrača Raula Neta. Kupovina bivšeg igrača Kavalirsa automatski znači i odlazak Nika Kalatesa. 

Vidite, neko mora da ide. A taj neko je Nik Kalates. Odavno je bila javna tajna da on nije u Itudisovim planovima za novu godinu, sada je to realnost'', piše pomenuti grčki portal.

U nastavku njihovog tekstase naglašava da do rastanka ne može da dođe tek tako.

''Na šta mislimo? U toj informaciji SDNA stoji da za raskid ugovora sa Fenerom 34-godišnji bek želi sav njegov novac. Odnosno 1.475.000 evra, koliko stoji u postojećem ugovoru.

'Želite da odem? Želim sav svoj novac', odgovor je Nika Kalatesa na Fenerovu želju i ostaje da se vidi kako će se to pitanje rešiti'', piše SDNA.

OVDE pogledajte kako trenutno izgledaju rosteri svih evroligaških klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke