Kalinić: "Mobilisali smo se nakon poraza od Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.03.2015.
14:13
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić ističe da je poraz od Partizana mobilisao ekipu koja će dati sve od sebe da savlada Makabi u okviru 9. kola TOP 16 faze Evrolige.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavljaju sa takmičenjem u TOP 16 fazi Evrolige duelom sa aktuelnim prvakom Evrope.

Jedan od miljenika "Delija" i najkorisnijih igrača Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić svestan je da ekipu čeka duel sa iskusnim timom koji ima najviše ambicije u Evroligi.

"Očekuje nas veoma jaka ekipa koja ima ambicije da se bar plasira na F4 ako ne i da se umeša u borbu za osvajanje Evrolige. Izdvojiti bilo koga od igrača Makabija je jako teško jer je cela ekipa kompaktna. Mnogo toga počinje od Parga, ali unutrašnja linija sa Skorcijanitisom i Tajusom je zaista fenomenalna" rekao je Kalinić.

Crveno-beli će u dve sezone igrati četvrti meč sa "Ponosom Izraela",  a prošle godine im je u fantastičnom ambijentu "Pionira" zamalo izmakla pobeda. U sutrašnji meč Zvezda ulazi nakon dva vezana poraza u duelima sa Real Madridom i Partizanom.

"Nakon poraza od Partizana u stanju smo mobilizacije. Najmlađa smo ekipa u Evroligi i svaki meč je za nas ogromno iskustvo, ali imamo želju da ostvarimo još neku pobedu. U četvrtak nas očekuje veoma jak protivnik, trudićemo se, borićemo se i što da ne da pokušamo da pobedimo ako nam se ukaže prilika" zaključio je Kalinić.

Zvezda je u dosadašnjem toku TOP 16 faze takmičenja ostvarila samo jednu pobedu pa će do kraja pokušati da popravi učinak i eventualno pobegne sa dna tabele grupe "E".

Utakmica Crvena zvezda Telekom - Makabi Tel Aviv igra se u četvrtak, 5. marta, sa početkom od 20 časova i 45 minuta u "KombankAreni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke