Kampaco protiv Cedevite na kvotu 10 na AdmiralBetu? Savršeno!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.01.2023.
11:36
Izvor: Sportske.net

Zvezda večeras protiv Cedevita Olimpije, zagrevanje za Partizan!

Povezane vesti

Crvena zvezda će danas u derbiju AdmiralBet ABA lige dočekati Cedevita Olimpiju. Crveno-beli su u završnici prokockali pobedu u Kaunasu, ali nemaju vremena da se osvrću. Već u petak je evroligaški derbi sa Partizanom, no pre moraju da pobede Ljubljančane. Situacija je veoma jasna, regionalni šampion  ima pobedu manje od Partizana, ali i dva meča manje. Vrlo je bitno ko će od "Večitih" završiti kao prvi na tabeli, ali i Cedevita ima svoju računicu, i oni su na 12-2, takođe nisu bez šansi.

U svakom slučaju čeka nas zanimljiv meč, Cedevita po tradiciji igra bolje protiv Partizana, kada su u pitanju dueli sa Zvezdom, u Beogradu nisu pobedili punih sedam godina.

AdmiralBet nudi široku ponudu na ovaj duel, ali ima i SPECIJAL, pravu poslasticu, dabl-dabl Fakunda Kampaca, 17+ poena i 10+ asistencija. Argentinac koji do marta nema pravo nastupa u Evroligi je u dosadašnjim mečevima AdmiralBet ABA lige u četiri utakmice postizao 14 poena u proseku, i imao oko 7.5 asistencija. Međutim u prethodnom kolu protiv budućnosti imao je čak 12 uspešnih dodavanja, uz 14 poena, dok je na gostovanju MZT u Skoplju, uz 23 poena imao devet asistencija.

Dakle i večeras će fantastični Argentinac koji je željan košarke biti u glavnoj ulazi, kvota na 17+ poena i 10+ asistencija je primamljivih 10.

Danas se u AdmiralBet ABA ligi igra i meč između Mege i Zadra od 20 časova, a jasno možete se kladiti i na POENE igrača iz oba duela regionalnog takmičenja, ali i ostalih liga, od kojih je svakako najtratraktivnija NBA ponuda. Podsećamo vas da se u mečevima NBA kao novina možete live kladiti na poene igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak