Kapa dole za Rasela Vestbruka, bakšiš o kojem će se pričati!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.10.2020.
10:48
Izvor: Sportske.net

Potez za divljenje.

Mike Ehrmann/Pool Photo via AP
Mike Ehrmann/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Hjuston Roketsi su odigrali 12 mečeva u plej-ofu ove sezone, ispali su u drugoj rundi od Los Anđeles Lejkersa (1:4), koji su sada nadomak titule.

Sada su se pojavile i informacije u američkim medijima vezane za Rasela Vestbruka, koje pokazuju da je zaista veliki čovek.

Sjajni plejmejker je često na udaru kritika zbog svog stila igre, koji bi mnogi nazvali sebičnim, bio je optuživan da "pumpa" statistiku dok je igrao u Oklahomi, a sada u tandemu sa Džejmsom Harednom nije uspeo da odvede Roketse dalje od polufinala Zapada, što su mnogi iskoristili da nastave sa kritikama.

Ipak, svi pravi ljubitelji košarke se mogu složiti da je Vestbruk jedan od najboljih košarkaša u NBA u ovom trenutku, prava je "tripl-dabl mašina" i jedan od najboljih u istoriji kada se pogleda tripl dabl statistika.

Sada bi i generalno negativno mišljenje o njemu  moglo dodatno da se promeni, nakon što je u medije procurela sjajna priča vezana za beka Hjustona.

Naime, pri odlasku iz "mehura" u Orlandu, Vestbruk je osoblju hotela u kojem je bio smešten ostavio bakšiš u iznosu od osam hiljada dolara!

Američki mediji su uspeli da dođu i do samog košarkaša, koji je potvrdio da je ostavio veliki bakšiš, ali nije hteo da otkrije o kojoj sumi je reč.

"Sjajno su vodili računa o nama. Uložili su puno vremena i energije kako bi svoj posao obavili na visokom nivou. Uradio sam pravu stvar i volim kada uradim pravu stvar", izjavio je Vestbruk.

Inače, bek Hjustona je svoju sobu ostavio "besprekorno čistom", kao navode mediji u SAD, Vestbruk je inače poznato po neverovatnoj pedantnosti.

Baner 1

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Wednesday, 07.10.2020
17:21

Sve je u redu i svaka cast,ali "Jedan od najboljih kosarkasa u NBA"??!?