Karmelo, klasa je večna! Kari bez milosti za tatinog ortaka!

Autor: Boris Jovanović
petak 12.02.2021.
08:35
Izvor: Sportske.net

Veliko veče legendarnog veterana, Vučević odličan, protiv Stefa se ne može...

AP Photo/Steve Dykes
AP Photo/Steve Dykes

Povezane vesti

Siksersi su pali u Oregonu. Lilard je brojao do 30, ali je heroj bio Melo Entoni koji je igrao kao u najboljim danima. Od ukupno 24, 16 poena je dao u poslednjoh četvrtini, legendarni košarkaš je postigao tri uzastopne trojke, okrenuo rezultat. Bio je nezaustavljiv u poslednjih desetak minuta meča, na kraju je sa penala dotukao Filadelfiju.

Embid koji igra u strašnoj formi u poslednje vreme je ubacio 35 poena, imao 9 skokova, Simons je dodao 23 koša, 11 skokova, poraz Filadelfije je prvi posle pet mečeva na strani.

Majami je ušao u seriju trijumfa, Džimi Batler ih je tripl-dablom 27 poena, 10 skokova i 10 asistencija vodio do pobede protiv Hjustona koji je u krizi. Umalo da Adebajo takođe napravi tripl dabl, imao je 10 poena, 13 skokova i 8 asistencija, zbog šest penala je u finišu morao da napusti igru.

 
Boston je po povratku sa turneje dobio Reptorse, trijumf su kreirala dva igrača iz senke. Semi Ojele je ubacio 24 poena, rekord karijere, ruki Pejton Pričard dodao 20, kombinovali su 12 trojki, Kanađani su se primakli na -5 u finišu, ali je usledila nova serija Seltiksa koji su priveli meč kraju bez problema.

 
Indijana je preslišala Detroit, prekinula niz od četiri poraza, 26 poena, po 8 skokova i asistencija Domantasa Sabonisa su bili presuda slabim Pistonsima. Pejsersi su imali protivnika po meri, za rehabilitaciju za poraz u Bruklinu gde su ubacili 94 poena, samo 30 u prvom poluvremenu.

Stef Kari je ubacio 10 trojki, nije imao milosti za kouča Orlanda Stiva Kliforda koji je jedan od najboljih prijatelja njegovog oca Dela. Stef je brojao do 40, imao 8 skokova i 5 asistencija, Orlando se držao, ali na kraju nisu imali rešenja za sjajnog beka domaćih. Nikola Vučević, po običaju, najbolji u redovima tima sa Floride, 25 poena, 13 skokova, 5 asistencija, ali nije pomoglo, imaju mnogo povreda, izgubili su 9 od 11 mečeva.

Orlando nije pobedio na ovom gostovanju punih osam godina.

Hjuston - Majami 94:101
Boston - Toronto 120:106
Detroit - Indijana 95:111
Golden Stejt - Orlando 111:105
Portland - Filadelfija 118:114

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke