Karpoš bez milosti, serija vraćena na početak

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.05.2017.
22:10
Izvor: Sportske.net

Finalna serija makedonskog šampionata vraćena je na početak pošto su košarkaši Karpoša savladali MZT iz Skoplja i poravnali rezultat na 1:1.

Beta/ABA liga/Karpos Sokoli/Igor Panevski
Beta/ABA liga/Karpos Sokoli/Igor Panevski

Povezane vesti

Drugi meč finalne serije u makedonskom košarkaškom šampionatu završen je trijumfom Karpoš Sokola (104:93) čime je rezultat poravnat na 1:1.

MZT iz Skoplja dobio je prvi utakmicu finalne serije sa pola koša razlike, dok je u drugom meču Karpoš demonstrirao silu, što se možda i ne može reći na osnovu konačnog rezultata.

Nakon egala u prvom kvartalu ekipa Dragana Nikolića dodala je gas i prosto samlela protivnika, pa je na ulasku u poslednju četvrtinu imala 25 poena prednosti.

Opuštanje u poslednjoj četvrtini kod igrača Karpoša dovelo je do toga da se gosti vrate u igru, ali su stvari na kraju ipak došle na svoje pa je domaćin premašio stotku i zasluženo slavio.

Karpoš je do trijumfa predvodio srpski košarkaš Dragan Labović sa 24 poena, dok je Dominik Mavra dodao 19. Šalon Klof je sa 19 poena bio najefikasniji u ekipi MZT-a. Dobru partiju prikazao je i Jure Lalić. Iskusni centar postigao je 16 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke