Kažnjen 50 000 zbog striptiza, uzvratio sa 50 noćas!

Autor: Boris Jovanović
petak 30.04.2021.
08:43
Izvor: Sportske.net

Neverovatna partija Hjustonovog klinca, igrali Bobi i Pokuševski...

Troy Taormina/Pool Photo via AP
Troy Taormina/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Pelikansi nisu ispustili šansu, Zajon je ubacio 27 poena, bez problema su dobili Tander i ostali u trci za baraž. Ciljaju 10. mesto na Zapadu ovo je bio pravi zicer protiv slabe Oklahome. Pokuševski je ubacio 8 poena, imao 9 skokova, ali se propisno ispromašivao.

Minesota je, kako smo već konstatovali, počela da igra kada je gotovo. Riki Rubio je ubacio 26 poena, Entoni Edvards dodao 25, Vukovi su preživeli 37 poena Stefa Karija i slavili protiv Golden Stejta. Odluka je bila kod top pika, Edvardsa koji je razbio Voriorse u poslednjoj četvrtini, kada im je ubacio 18 koševa. 

Veliko iznenađenje u Teksasu i partija za istoriju Kevina Porteta Džuniora. Najgori tim lige je tukao Milvoki, a mladi igrač je ubacio 50 poena, 32 u drugom poluvremenu, i potukao sve rekorde. On je igrao jednu sezonu na koledžu pre dolaska u NBA, Klivlend nije bio srećan, preselio se u Hjuston, pamtiće noćašnji meč. Jasno, ovo je rekord karijere, kaže da je postizao 50 poena, ali u srednjoj školi u rodnom Sijetlu. Postao je najmlađi igrač ikada koji je ubacio 50+ poena i imao 10+ asistencija. On je i četvrti najmlađi igrač koji je ubacio 50 poena u istoriji NBA, pre njega su to učinili Brendon Dženings, Lebron i Devin Buker.
Pre nekoliko dana je mladi igrač kažnjen zbog odlaska u striptiz klub i kršenja KOVID protokola sa 50 000 dolara. 

Netsi su počistili Indijanu u ovoj sezoni, noćas je dominirao Durant sa 42 poena, imao i 10 asistencija, očigledno mu se nakon dvomesečne pauze igra košarka. Kada je tako, ovo je rezultat. 

Tim Hardevej Džunior je poneo teret za Mavse, 42 poena, u odsustvu Dončića pogurao je Dalas ka pobedi protiv slabog Detroita. Mavsi su se pomerili utakmicu ispred Portlanda i peti su na Zapadu. Bobi Marjanović je protiv bivšeg kluba igrao desetak minuta, četiri poena, sedam skokova, dve asistencije. 

Nikola Jokić i Nagetsi su lagano odradili posao protiv Toronta.

Detroit - Dalas 105:115
Indijana - Bruklin 113:130
Hjuston - Milvoki 143:136
Minesota - Golden Stejt 126:114
Oklahoma - Nju Orleans 95:109
Denver - Toronto 121:111

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke