Kešelj najbolje opisao igru Reala iz prvog poluvremena!

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.03.2017.
21:52
Izvor: Sportske.net

Madrdiski Real je odigrao nestvarno dobro prvo poluvreme protiv Crvene zvezde mts, a bivši košarkaš beogradskog kluba imao je šta da kaže na tu temu.

EPA/KERIM OKTEN
EPA/KERIM OKTEN

Povezane vesti

Zvezda je za 20 minuta igre u španskoj prestonici primila 63 poena, što je više nego što su pojedini timovi protiv izabranika Dejana Radonjića uspeli da postignu i za čitav meč.

Ekipa Pabla Lasa igra sjajnu košarku u svojoj areni, imaju nestvarnih 88,2 odsto šuta za dva i 61,5 odsto šuta za tri poena nakon prvog poluvremena, Zvezda nije odigrala odbranu na svom nivou, ali je i pored toga Real odigrao nerealno dobro u napadu.

Imali su u pojedinim situacijama i sreće, kao kada je Rudi Fernadez i očaja bacio loptu ka košu u poslednjim sekundama napada, sa jedno devet metara od koša i pocepao mrežicu.

Oglasio se povodom igre Madriđana i bivši košarkaš "crveno-belih" Marko Kešelj, kojem se čini kao da su Lasovi izabranici izašli iz popularne košarkaške video igre "NBA 2k17".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 10.03.2017
23:31

Prestao sam gledati na poluvremenu. Sve mogu da razumem ali onakav pristup da je utakmica izgubljena pre nego sto je i pocela to stvarno razumeti ne mogu. Sramota...

avatar
12Thierry14Henry
Saturday, 11.03.2017
00:26

Mozda je i bolje sto se nismo lomili.nTreba biti svestan i pametam gde juriti pobedu nMislim da u Milanu nece biti slucaj kao veceras i da ce da se gine za svaku loptu i pobedu.