"Klupa" vratila Zvezdu u život, NJIH DVOJICA moraju da budu u 12! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.02.2019.
19:28
Izvor: Sportske.net

Pristalice Crvene zvezde mt:s nisu došle u halu, ali sa društvenih mreža šalju poruke treneru Milanu Tomiću.

Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds
Beta/ABA liga/Crvena zvezda mts/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s večeras spuštaju zavesu na učešće u Evrokupu duelom sa Unikahom. Nakon dvadeset minuta igre domaćin vodi rezultatom 57:41 i kontroliše situaciju na parketu.

Bez Filipa Čovića, Marka Kešelja, Branka Lazića, Maika Cirbesa i Alekse Radanova crveno-beli nisu dobro otvorili meč, ali su igrači sa klupe pokrenuli ekipu.

Nemanja Nenadić (10 pts, 3 as) i Dejan Davodovac (10 pts) imali su odlično poluvreme i njihova je zasluga sve dobro što je Crvena zvezda uradila u prvom poluvremenu.

Džo Reglend je u nekoliko navrta odličnom odbranom otvarao kontre, pa je i on poluvreme završio sa dvocifrenim poenterskim učinkom (10 pts, 3 as) i tri ukradene lopte.

Navijači su danas ostali kod kuće, a oni koji dešavanja na terenu komentarišu putem društvenih mreža poslali su poruku treneru Milanu Tomiću koja se tiče Nemanje Nenadića i Dejana Davidovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jfvr
Tuesday, 05.02.2019
20:53

Privrženost klubu kada ne ide, za pohvalu

avatar
Old_school
Tuesday, 05.02.2019
20:32

Mislim da Tomic definitivno nije dorastao zadatku. Za pola godine apsolutno nikakav napredak u odbrani. Samo je sreca ako nas napad bolje krene. Alimpije #2.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 06.02.2019
01:00

REALNO KATASTROFA