Ko je razočarao "grobare" večeras? (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.10.2018.
22:53
Izvor: Sportske.net

Navijači smatraju da treba biti strpljiv i da poraz od Valensije ne treba shvatati tragično. Jedan od izabranika Nenada Čanka dobio pregršt negativnih kritika.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana poraženi su večeras u Valensiji od istoimene ekipe u okviru 3. kola grupne faze Evrokupa.

Španski tim opravdao je epitet favorita ali treba konstatovati da su se crno-beli prikazali u dobrom svetlu iako su igrali bez Radeta Zagorca i Bandže Sija.

Navijači su strpljivi na startu sezone, nemaju problem sa tim što je izgubljena utakmica na teškom gostovanju, ali su negativne komentare usmerili ka najboljem igraču crno-belih od početka sezone.

Vanja Marinković je imao dobro poluvreme, ubacio 8 poena za 20 minuta, ali se u nastavku "isključio" i ostao bez poenterskog učinka što je nedopustivo u ovako bitnim mečevima.

Prvi put od početka sezone, računajući mečeve u ABA ligi i Evrokupu Vanja Marinković nije stigao do dvocifrenog poenterskog učinka, a evo šta mu navijači sve stavljaju na teret.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Апис
Wednesday, 17.10.2018
23:15

Валенсија је, чини ми се, још на почетку сезоне ,,етикетирана" као 2. фаворит (иза Локомотиве Кубањ) за освајање Еврокупа. Партизан без 2 јако битна играча је пружио веома добар отпор.

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 18.10.2018
00:31

Treba reci da je Valensija dozirala snagu koliko je potrebno samo da dobije mec. Ipak igraju najjacu ligu u Evropi a izivljavanje nad slabijima su odavno prerasli.

avatar
ludjak
Thursday, 18.10.2018
06:28

po mom misljenju zenit jaci od valensije, ali videcemo.... ovakvu valensiju bijemo u beogradu..... samo kad bi jednu dobili na strani i ostale kuci i to je to.... naravno lako je reci....