Kod Grka neverica, "nije vikao na sudiju, šutirao klupu"!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.02.2020.
09:44
Izvor: Sportske.net

Šta su razlozi poraza Panatinaikosa u Beogradu? Baš su našli dosta opravdanja...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Prema grčkim medijima Panatinaikos je pokazao iste slabosti, dozvolio je Zvezdi da se vrati u utakmicu, a povreda Papapetrua je dodatni problem za "Zelene".

"Ponovo nismo priveli meč kraju, iako smo većinu stvari odradili dobro. Znamo koliko je Zvezda jaka kod kuće, ali ne možemo da dozvolimo da gubimo dobijene mečeve. Posle Valensije bilo smo nervozni, igrali smo bolje, pogotovo u odbrani, ali šta je tu je, sledeća utakmica je za dva dana, moramo mentalno da se oporavimo"
, rekao je Dinos Mitroglu.

"Imali smo 12 razlike, sve uslove da privedemo meč kraju, umesto toga dozvolili smo im lake poene i povratak u meč", dodaje trener Pitino.

On je rekao da je zadovoljniji odbranom nego protiv Valensije, ali da u meču na mali broj poena ne možete da napravite 18 grešaka.

"Svaka čast na Zvezdinoj odbrani, ali naši bekovi ne mogu da prave takve propuste i da poklanjaju utakmice. Što se tiče tehničke, nisam vikao na sudiju, šutnuo sam klupu, iznerviran onim što se dešavalo u našoj igri. Nikad ne komentarišem suđenje, nisam vikao, to je bila loša odluka", prokomentarisao je i tehničku u poslednjem minutu.

"Ne odustajemo, srećan sam što sam se vration na teren, dobili smo jedan od najjačih timova u Evroligi. Dženkins i Panter su odigrali odličnu odbranu. Daleko sam od forme, dugo nisam igrao, ali naći ću sebe", prenose mediji izjavu Perperoglua, ljubimca Zvezdinih navijača.

Neki mediji navode da je Panatinaikos prerano pomislio da je gotovo, da su pročitali Brauna koji je mozak Zvezdinog tima, ali da su ih iznenadili ostali u finišu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke