Kris Pol - Hoće li imati šanse za prsten?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 23.09.2019.
20:07
Izvor: Sportske.net

Neverovatno je da jedan ovakav igrač nije uspeo da osvojio nijednu šampionsku titulu u NBA.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Kris Pol više nije član Hjuston Roketsa, on je u trejdu završio u Oklahomi, dok će novi bekovski tandem sa Džejmson Hardenom u Teksasu činiti Rasel Vestbruk.

Oklahoma je tokom leta ostala i bez Pol Džordža, koji je otišao u LA Kliperse, gde je oformio strašan tandem sa Kavajem Lenardom.

"Grmljavina" je izvukla brojne pikove i dva kvalitetna igrača u Polu i Galinariju, ali malo ko veruje da je uz Adamsa to dovoljno za plej-of, a kamoli za nešto više.

Svestan toga i Kris Pol će najverovatnije napustiti ekipu, neće mu Oklahoma stajati na put, ali će tražiti adekvatnu ponudu za njegove usluge.

Bilo je priče tokom leta da bi Vestbruk mogao u Majami, gde ga je čekao Džimi Batler, a kraju je eksplozivni plejmejker otišao u Hjuston, te je nakon toga "Vrelina" pokazala interesovanje upravo za Pola.

Nisu uspeli da se dogovore, Oklahoma je tražila talentovanog Tajlera Era, ali su obe strane morale da sačekaju 30 dana od trejda Pol-Vestbruk, zbog ruki ugovora mladog beka.

Taj rok je jasno prošao, ali se nikakav trejd nije dogodio.

Pretpostavlja se da će Pol početi sezonu sa Oklahomom, ali da će ubrzo tražiti promenu sredine, Hit je zainteresovan, žele da oforme tandem Batler-Pol, kada već nisu uspeli Džimija da upare sa Vestbrukom.

Sa Polom bi dobili dodatni kvalitet, imali bi šanse da ozbiljno pomrse račune brojnim ekipama na Istoku, videćemo da li će uspeti da se dogovore sa generalnim menadžerom Oklahome Semom Prestijem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke